понеділок, 23 вересня 2013 р.

Школа Бойового Гопака на дні міста Городка!


Цього року місто Городок святкує своє 800-ліття. До програми святкувань долучився і городоцький осередок Школи Бойового Гопака „Оберіг“. Першого дня святкувань - 21 вересня, в суботу, зранку ми взяли участь в тереновій грі „Стежками старого Городка“. По завершенню гри провели показовий виступ перед її учасниками - школярами 7-9 класів:

Після обіду до нас приєднались Юрій Циган та Андрій Звір і разом ми провели показовий виступ в рамках святкової програми на сцені перед мешканцями міста:

Крім того гарно провели час в дружньому товаристві і на ярмарці в парку - http://vk.com/album-21802072_179862588.

2 коментарі:

  1. Ну що ж. Настав час критики від Юрка :)

    Відмітим головне: ніхто нікого випадково не вдарив по вуху, не кинув палку, не запустив нею і глядачів і не копнув фотоапарат.

    А ще, я знаю, як важко щось навчити таких дітей, тому ти зробив дуже велике діло. Просто в мене є ідеї щодо того, як зробити показові виступи цікавішими. Я дозволю собі ними поділитись, зважаючи на те, що ти - керманич і все в твоїх руках.

    1). Поламайте щось! Дошку (краще черепицю) чи палку. Людям подобається бачити пряму дію сили.
    2). Побийте когось. Бій з тінню і спаринги - це класно, але краще щоб хтось показово виграв використовуючи крутий прийом. Людям подобається бачити на що здатна техніка.
    3). Попробуйте зробити щось синхронне (це дуже важко). Це набагато краще за те, що кожен робить щось всоє. Так відчувається дія команди.

    А так то продовжуй. Музика класна дуже. І хлопці класні. І нехай вас Бог супроводжує!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую за конструктивну критику і за побажання!
      Хай Божа присутність також буде з тобою!

      Видалити