неділю, 29 січня 2012 р.

Свята по козацьки чи лицарський гарт!

Свята вже наче закінчились, гульок менше і робоча частина року знову насувається чи вже трошки насунулась. Свята - це добре, але вічно святкувати - це, як кажуть, "що забагато то не здорово". Тому треба зібратись докупи і починати чи продовжувати трудитись та творити.
А для того щоб гарно працювати треба мати стимул і знати над чим треба працювати. Так ось, хочу повідати Вам приклад як святкування так і набирання наснаги. Козаки - хлопці моторні, щоб рік почати добре і вдало провести свята - гопаківці збирались на прикладний семінар з Бойового Гопака, що стартував 2 січня 2012р. в місті Березне Рівненської області. Він проходив 11 днів - до 12 січня. Декілька моментів звітам можна глянути тут і тут. Під час семінару гопаківці опановували техніку боротьби, яку можна сміливо використовувати і вигравати з нею великі змагання та турніри. Кожного дня окрім тренування для семінаристів проводились лекції про честь, гідність, відвагу  і чимало інших чеснот притаманних лицарям світла.
Тут же по семінарі відбувся Чемпіонат України з вільного козацького бою. Обидва заходи проводив Пилат Володимир Степанович (засновник стилю Бойовий Гопак, президент МФБГ), на змагу був Війтом, а секретарем змагань був президент Рівненської федерації Бойового Гопака – Нагорний Олег В’ячеславович. На цей чемпіонат приїхало більше 70 учасників, серед яких були не лише гопаківці, але й представники інших стилів контактних єдиноборств, таких як карате, теквондо, кік-боксинг.
Що було на змаганні можна собі уявити переглянувши відео та фото. Також відео з чемпіонату і не тільки можна переглянути на цих каналах: Eneyko2008 (YouTube), Yuriy Tsygan (Vimeo).
Я щиро радий що перші місця посіли гопаківці, радий за тих хлопців які побували на семінарі і здобули МАСУ знань та інформації для "перетравлення", радий за тих хто боровся на чемпіонаті України з вільного козацього бою і радий за себе та Вас, хто може подивитись на вище описаних, набратись наснаги і вогенного бажання для праці, творінь і подальших звершень!
Хто був на змаганнях - показав що він вміє, побачив над чим ще треба працювати і куди потрібно рухатись, так само і нам всім бажаю окреслити досягнуте, викристалізувати суть та зробити висновки, щоб побачити шлях яким потрібно йти і зразу ж почати ходу.

В путь, хай прибуде з Нами сила і здоровий дух!

З використання матеріалів з сайту МФБГ.

Немає коментарів:

Дописати коментар