пʼятницю, 2 грудня 2011 р.

Поради тим, кому вже доста .... !

Довгенько, я тут нічого не розповідав, а зараз маю трохи вільного часу, гарну музику збоку і маленьку хвильку натхнення. Багато речей набачив, начитав, наслухав і обдискутував за той час :). Про одну з них повідаю далі.
Люблю місця де філософія перекладається в практику, чи, в даному випадку, де хтось подав дуже влучні та практичні думки на теми, на які всі довкола "філософствують"... Оригінальна назва статті - "Поради тим, хто хоче щоб українська культура перемогла", якщо не дуже любите чи боїтесь національних чи націоналістичних заголовків - не бійтесь, а коли Ви не українець - всеодно прочитайте, адже тези викладені там, насправді, висловлюють думку багато ширшу ніж заголовок. Хто хоче змінити щось наколо себе на краще, в кого здоровий тверезий глузд, інтелігент чи людина з гарним смаком зрозуміє що їх можна доповнити, "перекласти", вибрати ті які пригодяться в її сфері життя, на те все легенько підказує висновок.
Чи не обридло Вам бідкатись на "систему", шукати винних, обдумувати "як би то було добре, якби..."? Чи не пора міняти ті "тваринячі" стереотипи на людські? А почати можна з самого близького - з себе, вибрати якусь хибу в собі і виправити її - показати своїм прикладом іншим, що: от-так же ж гарно, от-так же ж мило і от-так же ж житя розливається буйним квітом!
Прочитайте статтю, коли ще не прочитали, і доброго Вам здоров’я та успіхів в благих діяннях!

2 коментарі: